Ik ben erg tevreden met Target Personal Training Lent. Deze kleinschalige gym heeft een persoonlijke benadering en kwaliteit staat altijd centraal. Er wordt goed naar je geluisterd en afhankelijk van jouw fitnessdoelen werk je samen met je coach aan een sterker en gezond lichaam. Ik wilde bijvoorbeeld altijd al een aantal kilo afvallen, strakker worden en mijn conditie verbeteren. Dit heb ik bij het eerste gesprek ook meteen kenbaar gemaakt en vervolgens heeft mijn personal trainer in samenspraak met mij een trainingsschema bedacht. Dit schema is voor mij prima te volgen en mijn doelen komen steeds dichterbij!

Personal training Lent

Fijne gym met fijne mensen

Het fijne aan Target Personal Training Lent is dat zij niet voor oplossingen op korte termijn gaan. Het doel is altijd om je levensstijl blijvend te veranderen, maar tegelijkertijd dicht bij jezelf te blijven, want anders houd je het nooit vol! Mijn persoonlijke coach is ook erg doelgericht en dankzij haar heb ik veel vertrouwen in mijn eigen kunnen gekregen en denk ik dat deze aangepaste levensstijl goed bij me past. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en voel me lichter en sterker! Ik heb ook nooit het idee dat ik aan het sporten en diƫten ben, want het is echt heel gezellig bij Target PT. Er zitten sporters bij die bijvoorbeeld aan het revalideren zijn of juist aan topsport doen. De mensen daar zijn altijd zo vriendelijk en iedereen is erg behulpzaam. Ondanks dat iedereen dus om hun eigen redenen sport bij Target PT, zijn we toch een grote familie! Wil jij ook aan je fitnessdoelen werken, maar weet je niet goed hoe? Neem dan snel contact op met Target Personal Training Lent. Je kunt een gratis proefles inplannen en dan kom je er vanzelf achter of deze gym ook iets voor jou is!

Personal training Lent