Een ontspannend dagje wellness boeken doe je natuurlijk bij Thermen Nijmegen. Ik ga hier zelf ook graag heen, meestal met een vriendin, maar ik ga ook vaak alleen. Thermen Nijmegen biedt ruime mogelijkheden qua sauna’s, baden, behandelingen en massages. Het is de perfecte manier om even te ontsnappen aan het drukke en hectische werkleven!

Dagje wellness

Keuze uit sauna’s, massages, baden…

Het fijne aan Thermen Nijmegen vind ik dus de ruime keuze aan sauna’s, baden, behandelingen en massages. Ik kies iedere keer weer een andere massage uit en het ligt er maar net aan waar ik op dat moment behoefte aan heb. Als ik stijve spieren heb, dan doet een hot stone massage wonderen. Maar ik ben ook groot fan van de ontspanningsmassage als ik merk dat ik veel stress heb. De schoonheidsbehandelingen zijn trouwens ook echt top! Ik loop zelf altijd met een zijdezacht huidje naar buiten na een reinigende gezichtsbehandeling. Als eerste krijg je een uitgebreide huidanalyse. Hier wordt verteld hoe je huid eruit ziet en welke verzorging hier het beste op aansluit. Erg interessant! De hele behandeling duurt veertig minuten en bestaat daarnaast uit een oppervlakkige en diepe reiniging van je huid. Het verwijdert onzuiverheden en daarna wordt je gezicht weer helemaal verzorgd met een maskertje en een lekkere lotion.

Dagje wellness

Lekker hapje eten

Verder kun je ook een lekker hapje eten in het restaurant. Zelf heb ik al eens de high tea geprobeerd, echt een aanrader! Maar je kunt er ook gewoon à la carte bestellen en bijvoorbeeld een lekker broodje en een kopje koffie nuttigen na een ontspannende middag in de sauna. Wil jij ook een dagje wellness boeken met alles erop en eraan? Boek dan ook snel via de website van Thermen Nijmegen. Maak er eventueel een weekendje weg van door er een hotelovernachting bij te boeken!