behandeltafel

Op zoek naar een behandeltafel?

Een behandeltafel om jouw klanten te laten relaxen en de behandeling van hun leven te geven? Online is er een ruim assortiment waar je dus ook van alles kan vinden. Een behandeling waar jij voor boekt wil je natuurlijk goed hebben. Je wilt echt kunnen relaxen en er honderd procent van ontspannen raken. 

Kleurencombinatie

Het leuke aan dit soort tafels is dat er zoveel soorten zijn dat er voor elke salon wel een bij past. Een tafel zoals deze wil je dan ook natuurlijk dat het in de salon past. De kleurencombinatie is hier enorm belangrijk bij. Heb je een witte muur, maar met roze en gouden accessoires? Dan past een witte stoel of een beige hier natuurlijk het beste bij. Als je wordt behandeld wil je natuurlijk ook enorm comfortabel liggen. Je wilt niet in een kapotte stoel liggen, dit is overig ook enorm slecht voor je rug.

behandeltafel

Behandelingen

Een salon heeft vaak een behandeltafel, dit is een tafel waar je op kan liggen. Je kan dan op je rug of buik liggen het ligt er meestal aan welke behandeling je krijgt. Een massage krijg je vaak voor je rug. Dan lig je op je buik. Krijg je een behandeling voor je wimpers, wenkbrauwen of gezicht. Dan lig je vaak op je rug. Elke behandeling is verschillend en daarvoor is deze stoel dan ook ideaal. Je kan dit soort behandeltafel(s) dan ook leuk versieren met een wafeldeken, dit is een deken die je over de stoel kan leggen. Of juist op de klant op het moment dat het wat frisser begint te worden, rond de wintermaanden is dit meestal. De variatie is reuze en daarom is het leuk om dit soort stoelen ook pimpen met een deken, dit soort dekens zijn meestal van honderd procent katoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *