Dit zijn de enige 3 schoenen die je dit najaar nodig gaat hebben.

In onze gedachten is september in wezen het nieuwe jaar van de mode-industrie. Dat betekent een golf van moderne stijlen, frisse silhouetten en lange “must buy” boodschappenlijstjes van elke publicatie, influencer en retailer. Het kan behoorlijk overweldigend zijn om er doorheen te wieden en de stormloop van nieuwheid te verteren, vooral als het gaat om accessoires. Daarom hebben we besloten om het zware werk voor je te doen en het terug te brengen tot alleen de belangrijkste schoenstijlen die je moet kennen. Met dat in gedachten zijn hier de enige drie schoenen die je dit najaar moet kopen om er 100 procent trendy uit te zien.

Ballerina’s

De 2020-versie van de flat is niet beperkt tot sierlijke stijlen met strikken. Volgens het wereldwijde winkelplatform Lyst zijn het eigenlijk vierkante tenen die momenteel de boventoon voeren. Het belangrijkste om in gedachten te houden om deze gemakkelijk te dragen optie volwassen en modern te laten voelen, is om te zoeken naar flats met substantiële ondersteuning van de voetboog. Je zou niet elke kiezelsteen of barst op het trottoir onder je moeten voelen. Bovendien zien deze kicks er meestal beter uit (en voelen ze aanzienlijk comfortabeler aan) als er een beetje lift is tussen jou en de aarde in de vorm van een ondersteunende zool.

Dikke instappers

De stijgende populariteit van deze ietwat dorky schoenstijl kan direct worden gekoppeld aan de backless loafer-trend die de afgelopen jaren onwrikbaar is geweest. De versie van dit jaar is geëvolueerd van de slanke rugloze glijbaan naar een beslist stevigere dikke zool en, ja, heeft volledige hielbedekking.

Gevechtsboots

Het aantal zoekopdrachten naar gevechts boots neemt toe voor zowel mannen als vrouwen dit najaar. Natuurlijk is Dr. Martens een van de meest populaire merken, maar het is eigenlijk Prada’s nylon en leren paar dat momenteel de meest gewilde boots is, althans volgens Lyst.

Hoe ze te stylen

Speel het unisex-karakter van deze stoere boots uit door ze te dragen met een rechte jeans en een oversized blouse met knoopjes. Zorg ervoor dat je je denim oprolt voor de meest flatterende pasvorm. Als je wat gewaagde statement-oorbellen of een sprankelende kristallen ketting wilt toevoegen, ga ervoor, hoe feestelijker de sieraden, hoe beter. Als je meer een meisje bent met rokken en jurken, kies dan voor kortere zoomlijnen of je loopt het risico dat je er te verstrikt uitziet in de stof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *