Je hebt een verjaardag van je oom of tante, of misschien een babyshower van een vriendin van je, maar wat moet je als cadeautje geven?? Dit blijft altijd een lastig ding. Voor de een is het een stuk makkelijker om iets te verzinnen dan voor de ander. Of misschien heeft hij of zij al een verlanglijstje en dan kan je daar natuurlijk iets van uitkiezen. Maar een origineel cadeau blijft altijd iets lastigs. Daarom hier wat originele tips die voor zowel mannen als voor vrouwen leuk zijn.

Foto cadeau

Een leuk cadeau wat eigenlijk voor iedereen wel kan is een gepersonaliseerd cadeau. Het is bijvoorbeeld leuk om een wijnpakket te geven met een wijnglas erbij, maar hoe leuk is het dan om op dat wijnglas een leuk tekstje te zetten. Voor als iemand jarig is natuurlijk een verjaardag wens maar als je het geeft als bedankje kan je er ook opzetten waarvoor je diegene bedankt. Dit kan ook met een foto. Bijna op alles wat je maar kunt bedenken kunnen ze een foto laten printen. Als je nog een cadeau voor je partner zoekt dan kan je een foto van jullie samen op een kussen laten printen. Of je kiest ervoor om een paar leuke foto’s uit te printen en die in een mooie lijst bij elkaar zetten. Met foto cadeaus kan je eigenlijk nooit fout gaan. Het is een leuk persoonlijk cadeau en er zit ook altijd een leuke herinnering aan vast.

Chocolade

Er is bijna niemand op deze wereld die niet van chocolade houdt. En daarom is het geven van chocolade nooit verkeerd. En tegenwoordig zijn er zoveel leuke variaties met chocolade dat je niet meer alleen basic een chocolade reep hoeft te geven. Wat steeds populairder wordt en zeker nu we weer langzaam richting de herfst en de winter gaan is de chocolade lepel. De chocolade lepel is, zoals de naam al zegt, een lepel (vaak van hout) met een blokje chocolade eraan. En als je die dan in warme melk laat oplossen krijg je heerlijke warme chocolademelk. En bij deze chocoladelepels zal je niet alleen de basic smaken tegen komen zoals wit en melk maar unieke smaken zoals Salty Karamel, Brownie, Cookie Dough, maar ook hele bijzondere smaken, zoals de Strawberry Pink Pepper, Blue Berry Honey Roasted Thyme en Ginger Lemon Grass. Als je iemand wilt bedanken kan je ook bedankt chocolade geven. Ook is het mogelijk om een tekst op je chocolade te laten drukken zodat ze gelijk kunnen lezen waarvoor je diegene bedankt.